AgriHeat ECO

Vanaf 1 september 2015 levert ReHeat een AgriHeat voor klanten met een lager budget de AgriHeat ECO. Ten opzichte van de traditionele boilers van concurrenten biedt ook de goedkopere versie van de AgriHeat een aantal voordelen. Zo wordt ook met deze AgriHeat een energiebesparing gerealiseerd door een goed geïsoleerd gesloten boilervat zonder waakvlam. De AgriHeat ECO wordt geleverd in twee formaten, het 150 liter vat en het 200 liter vat.
 
AgriHeat ECO ®
Een eenvoudige oplossing maar toch energiezuinig door de kleine Agriheat HR-Geiser®
Het totale geëmailleerde  boilervat van hoogwaardig plaatstaal wordt door een kleine Agriheat HR-geiser® naar 85 °C gebracht en kan probleemloos achter iedere diameter gastoevoerleiding worden geplaatst. Door de geringe afmetingen kan de AgriHeat ECO staan op de plaats van uw oude gasboiler.
Het ontstekingsmechanisme in de Agriheat HR- Geiser® voorkomt het uitgaan van de waakvlam omdat deze simpelweg ontbreekt. Daardoor is de boiler zeer betrouwbaar en energiezuinig.
De AgriHeat ECO is speciaal ontwikkeld voor de melkveehouder met een heet water verbruik tot maximaal 200 liter met geringe plaatsing ruimte.
 
Plussen
  • Energie zuinig door de kleine Agriheat HR- Geiser®
  • Gesloten toestel met geringe afmetingen, overal te plaatsen
  • Gemakkelijk te plaatsen, stekker klaar
  • Aan te sluiten achter iedere gasleiding
  • Geen waakvlam, waait niet uit!
Na 40 jaar gas verslindende boilers is het tijd voor innovatie!
 
AgriHeat boerderijboiler