ReHeat wacht op plaatsing van de aangemelde heetwatersystemen op ISDE apparatenlijst

Kort nadat bekend is gemaakt dat de Investeringsregeling Subsidie Duurzame Energie (ISDE) op 1 januari 2016 van kracht zou worden heeft ReHeat een aantal van haar heetwatersystemen aangemeld voor opname op ISDE apparatenlijst. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker de subsidie op de ReHeat heetwatersystemen aan te vragen de toekenning zal vlotter verlopen.
 
De subsidie zorgt ervoor dat al gauw een vierde deel van het investeringsbedrag kan worden teruggevraagd bij het RVO. Concreet betekent dit dat ongeveer € 634 bij een heetwatersysteem bestaande uit een boilervat groot 150 liter met zonnecollectoren van 24 heatpipes kan worden teruggevraagd en dat dat ongeveer € 2.650 bij een heetwatersysteem bestaande uit een boilervat groot 1.000 liter met zonnecollectoren met totaal 180 heatpipes kan worden teruggevraagd.
 
Particuliere klanten kunnen de aanvraag van de subsidie indienen tot 3 maanden na factuurdatum. Zakelijke klanten dienen eerst de subsidie aan te vragen alvorens de aankoopovereenkomst aan te gaan.
 
De aanschaf van een ReHeat heetwatersysteem is nu dus nog voordeliger!